Kämpa för marxismens revolutionära idéer! Donera till Revolutions/IMT:s kampfond!

Knuten näve.

Revolution och Internationella Marxistiska Tendensen (IMT) arbetar för att sprida marxistiska idéer inom arbetarrörelsen. Vi är övertygade om att den svenska arbetarrörelsen, om den leddes av ett socialistiskt och stridbart program, skulle kunna slå tillbaka högerns och storföretagens angrepp. Vi skulle kunna förbättra vår levnadsstandard och få en verklig demokrati för majoriteten, men det är bara möjligt under socialismen.

Men det krävs pengar för att föra ut dessa idéer till en bredare publik. Det är därför vi vädjar om stöd från dig för att hjälpa dig att utveckla och utöka vårt arbete. Vi behöver tryckutrustning för att trycka tidningen och distribuera våra pamfletter i hela landet. Vi måste arbeta för att ge ut tidningen Revolution oftare. Vi måste betala för vårt webbhotell och för underhåll. Vi behöver personal och kontor för att utveckla arbetet.

IMT bygger helt och hållet på donationer från medlemmar och sympatisörer. Storföretagen gör inte reklam för sina varor i vår tidning eller på våra hemsidor, så vi är inte beroende av dem. Vi får inga bidrag från några politiska partier eller institutioner, så vi kan uttrycka oss fritt. Vi får inte heller några pengar från staten. Vi är ansvariga bara inför våra medlemmar och marxismens revolutionära idéer.

Kanske har du funderat på att gå med i IMT, men kan inte ännu bli aktiv med den tid som krävs. Kanske bor du på en plats där det ännu inte finns någon IMT-grupp, och du har inte möjlighet att starta någon. Kanske är du helt enkelt trött på kapitalismens kaos och instabilitet, på att förlora dina surt förvärvade pensionspengar på börsen, och vill "investera" dina pengar i ett verkligt gott ändamål.

Om detta stämmer in på dig, borde du överväga att bli organiserad sympatisör, och ge ett månatligt bidrag till vårt arbete.

Eller så kan du göra enstaka donationer, eller ge då och då till vår kampfond. Varje bidrag märks och gör skillnad! Du hittar information om det nedan.

 


 

 

ALTERNATIV FÖR DONATIONER

Alla donationer är välkomna - många bäckar små!

 

 1. Swish: 1233907490
  Märk betalningen med donation.

   

 2. Autogiro
  Ge ett bidrag varje månad, klicka på länken för mer information.

   

 3. Plusgiro: 267220-2
  Märk betalningen "donation". Betala direkt i din internetbank.

   

 4. Paypal
  Ge ett bidrag med Paypal-konto eller betalkort.

  Engångsdonation

   

  Månatlig betalning


  Regelbundet bidrag