Ett revolutionärt högkvarter i den europeiska finansens huvudstad

av Revolution (IMT)
Bild: Luke Stackpoole / Unsplash

Den revolutionära massrörelsen i Iran, kriget i Ukraina, massiv inflation och den växande strejkrörelsen i Europa är bara början. Vi har gått in i en ny historisk period och marxismens idéer har aldrig varit mer relevanta. Under hösten har rekordmånga uttryckt intresse för att gå med oss i kampen.

Allt detta gör byggandet av marxismens styrkor än mer brådskande. Internationella marxistiska tendensen (IMT) växer i snabb takt, och behöver större yta på högkvarteret i London för att få plats med ett växande antal heltidsrevolutionärer. Därför har vi ett mål på att, inom några månader, köpa ett kontor i London med inflyttning 2023.

Vi har inga rika finansiärer och tar inga bidrag från den borgerliga staten – utan är helt beroende av uppoffringar från arbetare och ungdomar som vill avskaffa kapitalismen.

Med din hjälp når vi våra mål snabbare. Du kan påskynda arbetet med att bygga det revolutionära marxistiska ledarskap som arbetarklassen förtjänar.

Vi tar tacksamt emot ditt bidrag till Plusgiro 267220-2, eller Swish 1233 90 74 90. Märk betalningen med “Gåva”.

  

 


 

PRENUMERERA PÅ REVOLUTION

Om du gillar den här artikeln, teckna en prenumeration på Revolution. För endast 379 kr får du 12 nr av Revolution med 20 sidor välmatade med marxistiska analyser av klasskampen i Sverige och internationellt.

Du kan också ge en donation.