#FreeAmin: Protest utanför Pakistans ambassad i Stockholm

av Valdar Malmsten
Foto: Revolution

I onsdags höll Marxistiska Studenter Stockholm en protest utanför Pakistans ambassad i Stockholm för att kräva att Mohammad Amin och alla de andra som förts bort av den pakistanska staten omedelbart ska släppas.

Som vi skrivit om tidigare har en av IMT:s kamrater som är aktiv i Progressive Youth Alliance i Karachi, Pakistan, kidnappats från sitt hem av den paramilitära styrkan Rangers. Rangers har kidnappat många politiska aktiva i Pakistan och många har utsatts för tortyr eller förlorat livet. Det är därför vi tillsammans med andra unga och arbetare världen över protesterar för att få Amin och alla som kidnappats i Pakistan fria. 

 

Vi uppmanar alla inom vänstern och arbetarrörelsen att: 

  • Skriva brev och e-post till de pakistanska ambassaderna i olika länder för egen del eller för din organisation (se adress till Pakistans ambassad i Sverige nedan).

  • Organisera protester och posta videor på sociala medier märkta: #ReleaseAmin #StopStateAbductionsInPakistan

  • Posta kommentarer på sociala medier om det och tagga Premiärministern i Pakistan, DG Rangers Sindh och Home Minister of Pakistan

  • Organisera diskussioner om detta barbari och den pakistanska statens brott i ditt område eller arbetsplats.

 

Några bilder från Revolution och Marxistiska Studenters solidaritetskampanj

#ReleaseAmin #StopStateAbductionsInPakistan

  

 


 

PRENUMERERA PÅ REVOLUTION

Om du gillar den här artikeln, teckna en prenumeration på Revolution. För endast 379 kr får du 12 nr av Revolution med 20 sidor välmatade med marxistiska analyser av klasskampen i Sverige och internationellt.

Du kan också ge en donation.