Socialism eller klimatkatastrof!

av Marxistiska Studenter Stockholm

Tid: onsdag 29 maj 18:00
Plats: Café String, Nytorgsgatan 38

Bild: Marxistiska Studenter Stockholm

Medan folk svälter slängs 1/3 av all mat som produceras. De 71% utsläpp som kommer från 100 storföretag kommer att påverka dagens unga och de som äger dessa företag vill bara se sin egen vinst. De stigande vattennivåerna kommer ha förödande konsekvenser som drabbar de redan utsatta i samhället. Klimathotet går inte längre att blunda för.

Världen över ser vi ungas kamp för klimatet och det blir tydligt för varje dag att politikerna inte är villiga att lyssna på de ungas krav. Tiden för att kämpa för vår överlevnad är nu och vi har inte råd att vänta. Precis som Greta Thunberg säger "Om lösningar inom systemets ramar är så omöjliga att hitta så borde vi kanske förändra själva systemet."

Marxistiska Studenter bjuder in till ett möte om Socialism eller Klimatkatastrof! Vi tar kampen för miljön vidare och den ända lösningen och räddningen för vår framtid ligger i ett nytt samhällssystem. Socialismen ger oss chansen att planera vår ekonomi och utsläppen kan regleras för att nämna några direkta förbränningar. Kom och diskutera med oss om hur vi räddar klimatet och skapar en värld där alla får leva!

Vi ses på Cafe String den 29/5 kl: 18.00 på nedervåningen!

För Facebook-event se här.