Öppet möte: Kapitalismen och den psykiska ohälsan

av Marxistiska Studenter Stockholm

Tid: onsdag 3 februari 18:00
Plats: Online

Bild: Marxistiska Studenter Stockholm

Den psykiska ohälsan är ett växande problem, framförallt bland unga, i Sverige idag. I ett samhälle med växande arbetslöshet och osäkerhet som står inför en klimatkatastrof - är det så konstigt att människor tappar framtidstro? Att bara skylla på individen eller på hjärnans kemi räcker inte för att förklara varför psykisk ohälsa uppstår. Vi måste göra mer än att bara diskutera symptomen. För att på riktigt kunna bekämpa den psykiska ohälsan måste vi förstå dess orsaker. Klassamhället sätter människor under enorm press och skapar därför förutsättningar för att psykisk ohälsa frodas. Därför bjuder Marxistiska studenter in till detta möte om psykisk ohälsa och kapitalismen onsdagen 3/1 kl 18.

Mötet sker helt över zoom, för att få länken till mötet så är det bara att anmäla sig i formuläret nedan: https://forms.gle/5TwLeEcJoAyLNW3h7

Läs mer om eventet här!