Marxistisk studiedag

av Marxistiska Studenter Göteborg

Tid: lördag 22 maj 10:00
Plats: Online

Bild: Marxistiska Studenter Göteborg

Anmäl dig här: https://forms.gle/3dnYTDCWy4HPA7vW9

Välkommen till en studiedag med Marxistiska Studenter Göteborg!

Förra året såg vi miljontals protestera mot polisvåld och rasism världen över i de oerhörda Black Lives Matter-demonstrationerna. Och samtidigt som pandemin fortsätter skörda liv har vi sett den djupaste krisen för kapitalismen någonsin. 260 miljoner människor förväntas drabbas av akut svält och antalet i extrem fattigdom förväntas öka med 150 miljoner.

Det blir allt mer uppenbart för arbetare och unga att det här systemet inte kan erbjuda oss en framtid. Men vad är alternativet och hur åstadkommer vi det? Kom på vår studiedag där vi kommer diskutera detta och mycket mer!

Schema:
10:00-12:00: Polisvåld och kampen mot förtryck
12:00-13:00: Lunch
13:00-15:00: Marxismens revolutionära filosofi
15:30-16:30: Så krossar vi kapitalismen

Anmäl dig här: https://forms.gle/3dnYTDCWy4HPA7vW9

Läs mer om eventet här!