Öppet möte: Hårda tag och inskränkt asylrätt – slå tillbaka mot den rasistiska hetsen!

av Marxistiska Studenter Stockholm

Tid: onsdag 29 september 18:00
Plats: Stockholm University

Foto: News Oresund/Flickr (CC BY 2.0)

Det brutala polismordet på George Floyd i maj 2020 gav upphov till en enorm rörelse mot rasistiskt polisvåld, som fick ett enormt internationellt gensvar. Också här i Sverige vittnar invånare i förorten om rasprofilering och övervåld. Samtidigt tävlar politikerna om vem som kan kräva "hårdast tag" med flest befogenheter för polisen, och alla partier utom Vänsterpartiet är för en stramare asylpolitik.

Varför har den rasistiska hetsen ökat nu? Och hur kan vi kämpa tillbaka?

Marxistiska Studenter bjuder till öppet möte onsdagen den 29/9 kl 18:00.

Mötet är ett perfekt tillfälle att lära sig mer om, diskutera och ställa frågor om vår politik och verksamhet, och att bekanta sig med och köpa tidningen Revolution och annan förstklassig marxistisk litteratur.

Vi möter upp sådana som vill gå till lokalen på SU i samlad grupp vid T-Universitetet 17:45.

Mer information och salnummer på SU tillkommer.

Läs mer om eventet här!