Öppet möte: Marx hade rätt!

av Marxistiska Studenter Karlstad

Tid: onsdag 29 september 18:30
Plats: ABF Värmland

Bild: Marxistiska Studenter Karlstad

Coronapandemin har utlöst kapitalismens djupaste kris någonsin. 260 miljoner människor förväntas drabbas av akut svält till följd av krisen, och antalet i extrem fattigdom förväntas öka med 150 miljoner. Samtidigt har personer som Jeff Bezos och Elon Musk rikedomar som är större än de flesta länders BNP. Kapitalismen är ett dödligt sjukt system, oförmöget att lösa ett enda av mänsklighetens problem.

Redan Karl Marx förklarade att det kapitalistiska systemets grundläggande drivkraft inte är att tillgodose mänskliga behov, utan tvärtom att jaga större profiter och rikedomar åt ett litet fåtal superrika i samhällets topp.

Vi tänker ta kampen för att avskaffa kapitalismen, för ett annat samhälle. Därför bildar vi nu Marxistiska Studenter i Karlstad.

Mötet är gratis och öppet för alla: om du vill veta mer om socialism och marxism, om du är nyfiken på vad vi är för organisation – eller om du redan bestämt dig för att du vill gå med i kampen för att förändra samhället. Anmäl dig här: https://forms.gle/CVaAvGzBvERpDGf1A

Anmälan är inte bindande men gör att vi snabbt kan komma ut med eventuella ändringar orsakade av pandemin.

Välkommen!

Läs mer om eventet här!