Öppet möte: Kvinnokamp och klasskamp

av Marxistiska Studenter Stockholm

Tid: onsdag 20 oktober 18:00
Plats: Sal E397 på Stockholms Universitet

Bild: Marxistiska Studenter Stockholm

Kapitalismen, som alla andra klassamhällen, präglas av kvinnoförtryck. Borgarklassen använder inte bara kvinnoförtrycket för att pressa ner halva befolkningens löner, utan också som ett vapen i klasskapen, för att splittra arbetarklassen och ställa arbetare mot arbetare.

Kampen mot kvinnoförtrycket blir därför kampen mot klassamhället och det kapitalistiska systemet. Vill du ta strid mot kvinnoförtrycket? Vill du krossa kapitalismen, eller är du bara intresserad av att veta mer?

Varmt välkommen till det öppna mötet om Kvinnokamp & Klasskamp i sal E397 på Stockholms Universitet onsdagen den 20/10 kl 18:00. Vi möter upp alla som vill gå till lokalen på SU i samlad grupp vid T-Universitetet kö 17:45.

Mötet är ett perfekt tillfälle att bekanta sig med vår organisation, samt att köpa tidningen Revolution och annan förstklassig marxistisk litteratur.

Läs mer om eventet här!