Öppet möte: Kapitalism och psykisk ohälsa

av Marxistiska Studenter Stockholm

Tid: onsdag 27 oktober 18:00
Plats: Sal E397 på Stockholms Universitet

Bild: Marxistiska Studenter Stockholm

Den psykiska ohälsan ökar snabbt i Sverige, särskilt bland ungdomar. I ett samhälle där det råder arbetslöshet, där löner och villkor attackeras, och miljöförstöringen hotar planetens framtid, är det naturligt att många inte ser ljust på framtiden.

Vissa skyller endast på individen och bortser från de samhälleliga problemen. De angriper bara symtomen och inte orsaken. När allt inflytande över samhället domineras av en liten minoritet på toppen är det inte konstigt att folk känner sig isolerade från omvärlden. Vi måste radikalt förändra samhället i grunden för att göra oss av med depression, ångest, och all annan psykisk ohälsa! Vi måste kämpa för socialism!

Välkommen på detta möte med Marxistiska studenter på Stockholms universitet, sal E397 onsdagen den 27/10 kl 18:00. Vi möter upp de som vill gå till lokalen på SU i samlad grupp vid T-Universitetet kl 17:45.

Mötet är ett perfekt tillfälle att lära känna vår organisation samt att köpa tidningen Revolution och annan förstklassig marxistisk litteratur.

Läs mer om eventet här!