Öppet möte: Marx hade rätt!

av Marxistiska Studenter Stockholm

Tid: onsdag 26 januari 18:00
Plats: Sal E397 på Stockholms Universitet

Bild: Marxistiska Studenter Stockholm

För 30 år sedan sa borgarklassens strateger att Marx idéer var döda och att socialismen en gång för alla var grundligt besegrad. Inget skulle ju dock kunna vara längre ifrån sanningen. Överallt ser vi tvärtom hur Marx teori bekräftas av verkligheten. Kapitalismen går gång på gång in i ekonomiska kriser som beror på överproduktionen.

Rikedomarna koncentreras i allt färre personers händer. 800 miljoner får varje dag inte i sig tillräckligt med mat, samtidigt tävlar miljardärer som Elon Musk och Jeff Bezos om vem som kan åka först till mars.

Marx hade inte bara rätt, hans idéer blir för varje dag allt mer och mer populära och de är de enda idéerna som kan leda oss ur den återvändsgränd som kapitalismen blivit i 2000-talet.

Alla är varmt välkomna på vårterminens första öppna möte med Marxistiska Studenter i sal E397 på Stockholms Universitet, onsdagen 26/1 kl 18:00.

Mötet blir ett utmärkt tillfälle att lära känna oss och vår politik, samt köpa tidningen Revolution och annan marxistisk litteratur.

Vi möter upp de som i samlad grupp till möteslokalen på SU vid T-Universitetet kl 17:45.

Läs mer om eventet här!