Öppet möte: Ett revolutionärt svar på klimatkrisen!

av Marxistiska Studenter Karlstad

Tid: onsdag 16 februari 18:00
Plats: Karlstads universitet

Bild: Marxistiska Studenter Karlstad

Regnskogarna brinner. Skogsbränder härjar över Australien och Kalifornien. Översvämningar ödelägger Indonesien och Bangladesh. Hela öar och kustområden sjunker snabbt under havsytan. Torka och svält skapar folkvandringar och flyktingar. Vi kommer att få leva med ett allt mer extremt klimat framöver, men det finns fortfarande tid att minimera dess värsta effekter.

Klimatkrisen är vår tids kanske mest brådskande ödesfråga. Vi har under åren sett miljontals världen över demonstrera och strejka för att rädda klimatet. Det visar vilken enorm kampvilja som finns bland arbetare och unga. Nu är frågan hur vi kan ta den här kampen vidare. Vad krävs egentligen för att en gång för alla rädda vår planet?

Välkomna till Marxistiska studenters möte om ett revolutionärt svar på klimatkrisen!

Mötet är öppet för alla och inleds med en introduktion till ämnet, följt av öppen diskussion.

Mötet äger rum på Karlstad Universitet 16/2 kl. 18.00. Mer information om vilken sal kommer senare.

Läs mer om eventet här!