Sommarcirklar i marxism – anmäl dig idag!

av Revolution
Bild: Revolution

För dig som vill lära dig mer om hur vi en gång för alla kan avskaffa detta system, lanserar vi nu Sommarcirklar i marxism – både för dig som är ny inför idéerna och dig som vill fördjupa dig.

265 miljoner människor kommer att drabbas av akut svält innan årets slut och ytterligare 821 miljoner människor går till sängs hungriga varje kväll, enligt en rapport från FN:s World Food Programme. Samtidigt fortsätter de imperialistiska krigen att rasa, miljontals blir arbetslösa och miljön förstörs. Kapitalismens existens är inte förenlig med en framtid värd namnet.

I studiecirklarna kommer vi att behandla alltifrån historia och filosofi, till ekonomi och revolutioner. Men detta är i sista hand inte bara några teoretiska diskussioner, utan en diskussion om hur vi ska störta kapitalismen och införa socialism idag. "Utan en revolutionär teori kan det inte heller finnas någon revolutionär rörelse", förklarade Lenin.

Sommarcirklarna kommer att hållas via internet och är helt gratis. Du behöver inga förkunskaper för att vara med.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL SOMMARCIRKLAR I MARXISM.

Varmt välkommen!

  

 


 

PRENUMERERA PÅ REVOLUTION

Om du gillar den här artikeln, teckna en prenumeration på Revolution. För endast 379 kr får du 11 nr av Revolution med 20 sidor välmatade med marxistiska analyser av klasskampen i Sverige och internationellt.

Du kan också ge en donation.