Bli sympatisör och månadsgivare

IMT bygger helt och hållet på donationer från medlemmar och sympatisörer. Storföretagen gör inte reklam för sina varor i vår tidning eller på våra hemsidor, vilket gör oss oberoende av dem. Vi får inga bidrag från några politiska partier eller institutioner, så vi kan uttrycka oss fritt. Vi får inte heller några pengar från staten. Vi är bara ansvariga inför våra medlemmar och marxismens revolutionära idéer.

Kanske har du funderat på att gå med i IMT, men kan inte bli aktiv ännu och investera den tid som krävs. Kanske bor du på en plats där det ännu inte finns någon IMT-grupp, och du har inte möjlighet att starta en. Kanske är du helt enkelt trött på kapitalismens kaos och instabilitet, på att förlora dina surt förvärvade pensionspengar på börsen, och vill "investera" dina pengar i ett verkligt gott ändamål.

Här kan du anmäla ditt intresse för att bli sympatisör och ge oss ett månatligt bidrag. Du kan välja mellan till exempel 50, 100, 200, 300, 500 eller annan valfri summa.

Som sympatisör bidrar du inte bara till den marxistiska tendensens uppbyggnad och våra revolutionära mål, utan du får också hem varje nummer av tidningen Revolution och det teoretiska magasinet Till marxismens försvar. På så sätt kan du följa den rörelse du hjälper till att bygga.

När du fyllt i formuläret nedan kommer vi skicka dig den information som du behöver för att komma igång, och en blankett för autogiro där du måste fylla i bankuppgifter och skriva under.

(För enstaka bidrag, klicka här.)