Internationellt minnesmöte för Hans-Gerd Öfinger den 17 april

av In Defence of Marxism (Marxist.com)
Foto: Der Funke (IMT Tyskland)

Hans-Gerd Öfinger, en av Internationella Marxistiska Tendensens ledande medlemmar i den tyskspråkiga världen, gick bort i mars under tragiska omständigheter i sviterna av covid-19.

Vi kommer att hålla ett minnesmöte online för kamrat Hans-Gerd och uppmärksamma hans bidrag till att bygga vår organisation och till klasskampen i stort.

En fysisk vaka har redan organiserats utanför Hans-Gerds hem i Wiesbaden den 4 april, där över 200 personer sjöng revolutionära sånger för att visa sin respekt för hans livslånga bidrag till till att bygga marxismens styrkor. Vi organiserar detta internationella onlinemöte så att de hundratals kamrater, sympatisörer och vänner över hela världen som påverkats av Hans-Gerds liv och arbete ska kunna ge ett sista avsked.

Tid: Lördag 17 april, klockan 17:00 svensk tid.

Plats: Zoom - klicka här för att anmäla dig.

Språk: Engelska med översättning till spanska (om du behöver spansk översättning, klicka här för att ansluta till servern).

  

 


 

PRENUMERERA PÅ REVOLUTION

Om du gillar den här artikeln, teckna en prenumeration på Revolution. För endast 379 kr får du 12 nr av Revolution med 20 sidor välmatade med marxistiska analyser av klasskampen i Sverige och internationellt.

Du kan också ge en donation.